In een wereld die steeds meer wordt gedomineerd door het internet, is het hebben van programmeer-skills steeds belangrijker. Het is dan ook niet gek dat er steeds meer initiatieven ontstaan om kids (ja, ik gebruik het gewoon) te leren programmeren. En dat doet dit spelletje ook.

Robots

Haitzu Elite is een multi-player spelletje waarbij je met jouw robot in gevecht gaat met de robots van anderen (je vrienden, willekeurige vreemden). En terwijl je met je robot konten aan het schoppen bent, leer je dus ook nog Javascript.

In het spel kom je verder door te oefenen met Javascript: door daar beter in te worden kun je je eigen robot meer customizen. En hoewel dat best leuk is, vind ik het wel echt een spelletje voor jongetjes. Niet omdat meisjes roze spelletjes moeten hebben (nonononono), maar omdat het design van de game gewoon niet zo soepel is.

Dat neemt niet weg dat het idee wel heel cool is. En als jouw dochter (of zoon natuurlijk) de graphics trekt, zeg ik: downloaden die hap.

Downloaden

Android app is gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 5.786 keer gelezen