Ik ben gek op tower defense spelletjes. En ik ben ook lekker tegendraads. Daarom is Castle Raid 2 voor mij ideaal; het is een tower defense spel, maar dan omgekeerd. Het is jouw taak en een leger samen te stellen dat het kasteel kan bestormen en innemen. Ook wel eens leuk voor de verandering.

Oorlog in huis

Bij Castle Raid 2 kun je kiezen uit twee spelmodi. In de reguliere Campaign modus vecht je je door zo’n 20 levels heen door allemaal cartoony aanvallers naar het kasteel van je tegenstander te sturen net zo lang tot het bezwijkt.

Heb je na de kerst wat te veel vrede op aarde en kun je wel een goede rel gebruiken? Dan kun je lekker aan de slag met de head tot head modus. Daarbij leg je je tablet (telefoon lijkt me wat krapjes worden) op tafel en bedien je allebei het leger aan jouw kant van het tablet. Kun je lekker elkaar uitmoorden zonder bloedspetters op de muur.

httpv://youtu.be/tXLRcDqJjFs

Downloaden

Castle Raid 2: New Alliances kost € 2,73 en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 5.785 keer gelezen