Monster Loves You! is een door tekst gedreven avonturenspel waarbij de monsters het opnemen tegen de mensen. En je raadt het al; jij bent het monster en bepaalt hoe dit verhaal zich gaat ontvouwen.

Jouw eigen verhaal

Monsters Love You! lijkt op die boeken die je vroeger bij de bieb leende, waar je aan het einde van elk stukje tekst een keuze moest maken, om dan door te gaan naar de corresponderende bladzijde. Zo maak je je eigen avontuur en heb je een echte custom experience.

MLY1 MLY2 MLY3

In Monsters Love You! staat het conflict tussen de monsters en mensen centraal. Jij bepaalt hoe dit zal verlopen, wie of wat je eet en wat de toekomst van de monsterheid is. Wat doe je als drie boze beren een kind in hun hut vinden? Of als je ziet dat een wolf een vrouw achterna zit? Als klein monstertje zijn je keuzes nog vrij eenvoudig, maar als je opgroeit worden ze al snel een stuk lastiger.

httpv://youtu.be/jbeXf3mFGfY

Downloaden

Monsters Love You! kost € 2,09 en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 4.088 keer gelezen