Achter de schermen bij 42Bis is het een drukte en gezelligheid van belang. Met meer dan 70 bloggers, onze eindredacteuren en ons CSI Team zorgen we ervoor dat 42Bis jou – onze lezer – elke dag weer interessante, leuke en vermakelijke content biedt.

Maar wie zijn die bissers eigenlijk? En waarom hebben ze zich aangesloten bij 42Bis? Dat vertellen ze jou in deze reeks.

Deze week: Chantal Overgaauw | website

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Chantal Overgaauw, moeder van Sam en Joy is mijn hondje. Ik communiceer onder meer over duurzaamheid en natuur. Als eindredacteur, communicatiemedewerker of tekstschrijver, zowel  off- als online. Offline op print, maar ook tussen de kinderen, dan heet het educatie of natuurbeleving.

 

Sinds wanneer ben je eindredacteur voor 42bis?

Sinds eind april 2013

 

Waarom besloot je om je aan te sluiten bij 42bis?

Ik ben geïnteresseerd in alle digitale mogelijkheden en wil daar meer over weten. De exposure is ook fijn ;-)

 

Wat heb je eraan om voor 42bis eindredactie te doen?

Kennis van marketing, apps, internet en reclame voor mezelf.

Wat is je favoriete quote?

Alle torens zijn vanaf de grond gebouwd

Om me te helpen herinneren dat je ergens een begin moet maken en iedereen ooit ergens begonnen is.

 

Wat is het grootste avontuur dat je ooit hebt meegemaakt?

Dat zijn er vele! Een voorbeeld:

In Italië is een kunsttuin die ik met een vriend wilde bezoeken. Maar bij aankomt bleek de tuin gesloten. Vriendje Waaghals besloot over het hek te klimmen ondanks de bordjes ‘waakhond aanwezig’ op het hek. Het hok van de hond stond zo te zien open en de voerbak was leeg (honger!)

Nadat hij twee rondjes had gelopen en niet was gegrepen, klom ik ook over het hek. Er gebeurde niets, maar de spanning bleef, anderhalf uur lang.

Toen we eenmaal op de terugweg waren, vertelde vriend dat hij wel degelijk een hond had gezien die hem niets had gedaan. Hij had me dit niet verteld om ‘me niet bang te maken’! Grrrrr….

 

Welke karaktertrek apprecieer jij totaal niet in anderen?

De karaktereigenschap die ik niet waardeer in andere mensen is oordelen. Dat doen mensen te vaak en te snel, zonder dat ze alles weten van iemand of de situatie. Maar niets menselijks is mij vreemd…

Lijkt het jou ook leuk om mee te draaien in het 42Bis CSI Team en onze nieuwe virtuele collega te worden? Meld je dan hier aan

0 Shares:
Dit artikel is 2.762 keer gelezen