Achter de schermen bij 42Bis is het een drukte en gezelligheid van belang. Met meer dan 70 bloggers, onze eindredacteuren en ons CSI Team zorgen we ervoor dat 42Bis jou – onze lezer – elke dag weer interessante, leuke en vermakelijke content biedt.

Maar wie zijn die bissers eigenlijk? En waarom hebben ze zich aangesloten bij 42Bis? Dat vertellen ze jou in deze reeks.

Vandaag: Martijn Bloksma | Afrit 22

Wie ben je en wat doe je?

576a9dda676c88ee619dd039c2f88a8f

Ik ben Martijn en help voornamelijk MKB en klein corporate bedrijven met het begrijpen en toepassen van online en social media. Met concrete pakketten en methoden wordt die vage online wereld ineens een stuk tastbaarder.

Sinds wanneer blog je en zit je in het CSI Team?

Mijn eerste blog werd op 21 maart gepubliceerd, dus ik ben nog een groentje hier. Sinds 5 april ben ik ook lid van het CSI Team en wil ik vooral meedenken over de social media strategie van 42bis.

Waarom besloot je om je aan te sluiten bij 42bis?

In eerste instantie omdat ik meer bereik wilde voor mijn eigen website/bedrijf. Maar na kennis te hebben gemaakt met de community achter de schermen denk ik dat dat een bijkomend voordeel is. Nu doe ik het om te leren van elkaar en om elkaar verder te helpen onder de vleugels van 42bis.

Wat heb je eraan om voor 42bis te schrijven en in het CSI team mee te draaien?

Ik deel graag kennis. Delen is vermenigvuldigen. Daarnaast zorgt het ook voor meer zichtbaarheid voor mij als persoon, maar ook voor mijn bedrijf. De reden om lid te worden van het CSI Team is om ervaring op te doen in het werken in projecten voor een blog met veel bezoekers. Daarnaast ben ik ervan overtuigd met mijn kennis en ervaring een bijdrage te kunnen leveren aan de social media strategie.

Welk verhaal vertelt jouw familie altijd over jou?

Het gele vla verhaal is zeer geliefd. Zeker met de kerst.

Vroeger gingen we altijd brunchen bij dat hotel met die grote vogel. Je kent hem vast. Ik zal een jaar of 8 geweest zijn denk ik. Brunchen was geweldig! Friet, spaghetti, ijs, brood, vis, vlees. De keuze en de volgorde was helemaal aan jou! En ja, ik had zin in een toetje voordat ik weer verder ging met de frietjes. En daar bij het ijs stond een grote bak met gele vla. Enthousiast schepte ik een bakje tot aan de rand vol en liep trots terug naar de tafel. Een hap later wist ik dat het advocaatje dat mijn oma ’s avonds wel eens pakte niets met vanillevla te maken had.

Welk boek lees je nu en waarom zou een ander het moeten lezen?

Op het moment ben ik bezig met De plakfactor van Dan & Chip Heath. Dit boek beantwoordt de vraag waarom sommige ideeën blijven hangen en anderen niet. Stap voor stap leggen ze uit aan welke factoren een idee moet voldoen om te blijven hangen. Ik merk dat ik deze tips meeneem in alles wat ik doe. Content en blogs die ik schrijf worden voortaan langs de SUCCES meetlat gelegd. Over SUCCES heb ik hier een blog geschreven.

Wat zou je eten als laatste maal?

Lugubere vraag met een makkelijk antwoord: Nasi! Geen twijfel over mogelijk. Een lekker bordje Nasi Goreng, een flinke schep sambal Badjak, een gebakken eitje en satésaus met gebakken uitjes on the side. Maakt mijn einde helemaal goed!

Lijkt het jou ook leuk om mee te draaien in het 42Bis CSI Team en virtuele collega te worden van Martijn? Meld je dan hier aan

0 Shares:
Dit artikel is 2.776 keer gelezen