Dit keer niet alleen een app, maar een app met bijbehorende armband. En die armband kun je gewoon 24/7 om houden.

Meten = weten

Met de combinatie armband en app kun je je slaapactiviteiten meten en vastleggen, je eten vastleggen en achterhalen wat er allemaal in je eten zit, een alarm zetten voor als je te lang stilzit en nog meer. De app is vreselijk gratis, de armband kost $ 129,-. Je moet er dus wel wat voor overhebben en laten we eerlijk zijn er zijn tal van gratis apps die hetzelfde doen. De USP van Up is dan ook die dure armband die feitelijke informatie van jouw lijf opneemt en de data naar je telefoon stuurt. 

up1

Downloaden

Up is gratis en kun je hier downloaden. De armband kost $129,- en kun je hier bestellen.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

0 Shares:
Dit artikel is 2.051 keer gelezen