Het is Pasen. Heerlijk. Een lang weekend om quality time door te brengen met… je smartphone. Want Pasen, daar is natuurlijk een app voor.

purple-easter-egg-star

Angry Birds Seasons

Een vrij weekend, dat gilt natuurlijk om spelletjes. Klassiek en nog steeds populair is uiteraard Angry Birds Seasons (iOs of Android). Nieuwe features zijn er voor 2013 niet toegevoegd maar je hebt vast nog niet alle levels gehad. Niet zo’n vogelslingeraar? Hou je dan eens bezig met Bubble Blast Easter (iOSAndroid).

Eieren kleuren

Het barst ook van de apps om eieren te kleuren. Voor de Androidmensen is er Easter Egg Paint  Ideaal: het houdt de kinderen bezig en je hoeft achteraf geen verf van het plafond te krabben. iPhone-bezitters kunnen uit hun dak met bijvoorbeeld Easter Egg Design Generator, een app van onzin-app specialisten Spilling Coffee Media die inspiratie levert voor je eigen paasschilderwerkzaamheden door je te laten kiezen uit (of random verrassen door) tientallen decoratiepatronen.
Of je vervolgens zin hebt om ze op analoge eieren aan te brengen (en alsnog verf van het plafond te krabben) dat is aan jou.

Nog meer

MacWorld verzamelde nog een paar geinige ‘easter-apps’. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om lekker het bos in te gaan. Of desnoods naar een meubelboulevard.

0 Shares:
Dit artikel is 2.304 keer gelezen