Ben je helemaal verslaafd aan gamen? Zeg maar zo dat je op de klok kijkt en je dan beseft dat je al de hele dag zit te gamen in je joggingbroek en je, inmiddels, stinkende lijf? Of heb je een man zitten die van die neigingen vertoond? Douchen wordt nu ook een geheel nieuwe ervaring voor de game nerd met deze coole zeepjes!

A) SNES Controller, B) Playstation 3 Controller, C) XBOX 360 Controller, D) SEGA Mega Drive Controller, E) NES Controller

Deze zeepjes zijn gemaakt van vegan-friendly bestanddelen en ruiken heerlijk naar citrus. Ze zijn op werkelijk formaat gemaakt dus zo kun je langzaam afkicken ;-) Firebox verkoopt ze momenteel nog niet maar je kunt een pre-order plaatsen zodat jij ook straks onder de douche je favorieten controller bij de hand hebt.

0 Shares:
Dit artikel is 2.800 keer gelezen