Ken je de eekhoorndans al? Waarschijnlijk niet. In elk geval ken je waarschijnlijk Mijn versie niet. Hij gaat zo: je probeert ‘s ochtends het huis te verlaten. Je hebt natuurlijk haast, want je hebt de snoozeknop veel te vaak ingedrukt. Je rent de deur uit, maar voordat je buiten bent realiseer je je dat je geen portefeuille  bij je hebt. Grrrr. Je rent terug en grijpt het van tafel. Opnieuw waag je een poging. Dit keer ben je al buiten voordat je doorhebt dat je geen vuur bij je hebt (ja, ik rook). Grrr. Weer ren je terug. De derde keer is het je zonnebril. Die ligt natuurlijk helemaal boven en dwingt je dus 3 trappen op. Hijgend kom je eindelijk bij je auto aan. Je stapt in en rijdt weg. Op de ring weet je het opeens weer: je telefoon ligt nog op de vensterbank. Daar had je hem neergelegd om het vooral niet te vergeten. Grrrr.

Met de BringRR gebeurt in elk geval dat laatste niet meer. De Bringrr is een gadget voor in je auto die je een melding geeft wanneer je geen telefoon bij je hebt. Je steekt de bringrr in je aanstekerdingetje en via Blue tooth constateert het of je telefoon in de buurt is. Indien nee, dan verandert de Bringrr van kleur en gaat er een alarm af.

Woon je zoals ik, in de stad en moet je een eindje uit de buurt parkeren, dan moet je alsnog de eekhoorndans doen. Maar in elk geval niet pas wanneer je op de ring Utrecht aan het filerijden bent.

0 Shares:
Dit artikel is 2.619 keer gelezen