Twitter blijft toch erg leuk. Op de een of andere manier ontstaan er regelmatige leuke ideeën op Twitter. Vorige week was dat Let’s get social (webwerkers helpen goede doelen..doe mee!) en deze week is dat een Twittergebruikersonderzoek (3 keer woordwaarde).

Waar gaat het over?

Net als ik bleken een heleboel tweeps heel erg nieuwsgierig naar het gebruik van dit leuke platform door anderen. Samen bedachten we via Twitter een hele rits met vragen. Zaken die je altijd al hebt willen weten, maar nooit hebt durven Tweeten. Aangezien Pauw en Witteman gisterenavond nogal saai was, besloot ik meteen in actie te komen. De vragenlijst is dus vandaag al hier te vinden.

Wat is de bedoeling

Tot 9 juni kun je de vragenlijst invullen. De volledige lijst bestaat uit 50 vragen, dus je moet er even wat tijd voor maken. Maar de bedoeling is dat we met z’n allen een beeld krijgen van hoe Tweeps Twitter gebruiken. De resultaten worden hier op Contentgirls gepubliceerd. Vul je bij de vragenlijst je emailadres in (niet verplicht) dan krijg je de resultaten toegestuurd zodra ze bekend zijn.  For the record: je mailadres wordt ook alleen maar voor dat doel gebruikt!

Hoe kan je helpen?

Door de vragenlijst in te vullen natuurlijk. Maar daarnaast ook door de link door te sturen naar je volgers/followers: http://ow.ly/1L0vo

Alvast bedankt! Ik ben in elk geval zeer benieuwd.

0 Shares:

Comments are closed.

Dit artikel is 4.298 keer gelezen