Wat we van de bloggers vragen

Expertise/interesse

Weet jij van een web-expertise echt alles of ben je bereid om er veel over te leren (en dan ook nog over te schrijven? Dan verwelkomen we je graag als blogger. Expertisevoorbeelden zijn: webdesign, webredactie, interactieontwerp, projectmanagement (internet), social media, online marketing, online communicatie, leidinggevende/management (webteam), fotografie, internet en recht, etc. Heb je een ander voorstel? Leg het voor, misschien is het precies wat we zoeken.

Betrokkenheid

Je hoeft natuurlijk niet hele dag op 42bis.nl te hangen. Maar 42bis is niet alleen een website, we zijn een community. We verwachten dat je je betrokken voelt bij die community: denk mee, deel content van anderen, help ons om de site en de community te verbeteren. We zijn geen podium voor content-dumpers, wel een plek voor mensen die oprecht enthousiast zijn over ons platform.

Punctualiteit

Van bloggers vragen wij minimaal één artikel per maand. We spreken met jou een deadline af voor dat artikel. Lukt het je nou niet om op of vóór die deadline een artikel aan te leveren, dan verwachten we dat je het even laat weten. Soms gaan andere zaken voor en dat is geen probleem. Maar voor ons is het (qua planning) handig om het overzicht te behouden op wat er allemaal binnenkomt.

Gezelligheid

Oké hoe dat exact werkt weten we niet. Wat we wel weten: gezellige mensen zijn leuk!

Doen

Wat is jouw mening?