Studentenhulp

Op deze pagina plaatsen we oproepen van studenten die hulp nodig hebben bij een opdracht, afstuderen of iets anders waarbij online experts nodig zijn. 

Ben je zo’n student? Ga dan naar deze pagina voor meer informatie. Je aanvraag wordt eerst door het 42bis-team behandeld en daarna eventueel op deze pagina geplaatst.

 

11 September 2012

Wij zijn 4 vierdejaars Commerciële Economie studenten aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en zijn op zoek naar een (B2B georiënteerd) bedrijf waarvoor wij een commercieel beleidsplan kunnen schrijven. Het doel van deze opdracht is het oplossen van een strategisch vraagstuk. Het vraagstuk kan betrekking hebben op alle toepassingsgebieden van marketing, sales, communicatie en marktonderzoek. Daarnaast zullen wij mogelijke verbeterpunten voor in de toekomst adviseren.

Er zijn geen kosten aan deze opdracht verbonden. Een belangrijke voorwaarde is dat wij inzicht krijgen in de financiële situatie en verdere bedrijfsgegevens van het bedrijf om het beleidsplan te kunnen schrijven. Uiteraard zullen wij hier vertrouwelijk mee omgaan waarvoor wij een verklaring van geheimhouding zullen tekenen.

Zijn er binnen uw bedrijf onderdelen die extra aandacht verdienen of heeft u binnen bovengenoemde vraagstukken advies nodig? Dan biedt dit aanbod een mooie kans voor een gratis advies door 4 ervaren studenten ter verbetering van vitale bedrijfsonderdelen.

Ik hoor graag van je: Nena Eikhout

 

10 september 2012

Beste lezer,

Mijn naam is Nathalie Speelman en ik studeer Media- en Informatiemanagement aan de Hanzehogeschool te Groningen.

Voor mijn scriptie doe ik onderzoek naar de Sociale Media kanalen binnen RTV Noord en hoe de Sociale Media strategie verbeterd kan worden.

De doelstelling van dit praktijkonderzoek is om een bijdrage te leveren aan een optimale interactie via de sociale netwerken waarop RTV Noord al actief is. Het onderzoek is ook gericht op het versterken van de online merkidentiteit van RTV Noord.

Hierbij vind ik het erg interessant om ook de visie van een deskundige mee te nemen in mijn scriptie.

Daarom heb ik een Social Media interview opgesteld via thesistools en stel het erg op prijs als je zou willen meewerken aan dit interview.

De link naar het interview is: www.thesistools.com/web/?id=290537

Je naam zal genoemd worden in het dankwoord van de scriptie en uiteraard ook als bron.

Het zal erg prettig zijn als je het interview vóór 15 september zou kunnen invullen.

Alvast bedankt,

Vriendelijke groet,
Nathalie Speelman

Studentenhulp Archief

Vraag van Sanne: het effectief inzetten van content om meer volgers te genereren

Hallo,

Ik ben op zoek naar webspecialisten/social media experts die het zien zitten om mee te werken aan een interview voor mijn scriptie.

Het onderzoek heeft als onderwerp het effectief inzetten van content (op onder andere facebook) om meer volgers te genereren.

De interviews kunnen telefonisch, maar de vragen kunnen zeker ook via e-mail worden beantwoord.

Heb jij even tijd voor 1 juni om hieraan mee te werken? Laat het dan zo snel mogelijk weten.

Wie helpt mij afstuderen?

Groet,

Sanne > sannedekker.mail @ gmail.com

 

Jouw oproep ook hier?

Ga naar deze pagina voor meer informatie

Wat is jouw mening?