42Bis CSI Teams

bar1000Alle leden van het 42bis CSI Team houden zich bezig met het sitebeheer. Maar daarnaast hebben we ook verschillende CSI projectteams die ervoor zorgen dat 42bis blijft stralen aan het webfirmament. Ieder team richt zich op een bepaald onderdeel, waardoor de zaken en taken behapbaar en interessant blijven.

Dit zijn de teams waar je je als lid van het 42bis CSI Team voor kunt aanmelden:

Site Innovation Team

Het innovatie team zorgt voor de doorontwikkeling van 42bis. Zij vormen de koker waaruit projecten komen, maar zorgen er ook voor dat de 42bis doelstellingen, visie en missie worden gevormd, bijgeschaafd en getoetst.

Lees meer over het site Innovation Team

Marketing Development Team

Het marketing development team bedenkt, initieert en implementeert  activiteiten die de naam van 42bis nog beter over het voetlicht brengen. Dit kan zowel online als offline, of in contact met bijvoorbeeld de pers.

Lees meer over het Marketing Development Team

Quality Control Team

Dit team is verantwoordelijk voor de kwaliteit van 42bis, zowel inhoudelijk als procesmatig. Teamleden monitoren de kwaliteit van de content, maar ook van de processen rondom 42bis, zoals aanmeldprocedures van bloggers en bijvoorbeeld het proces van eindredactie. Zodat we de kwaliteit met zijn allen kunnen blijven garanderen en blijven verbeteren.

Lees meer over het Quality Control Team

Social Media Development Team

Het social media team zorgt ervoor dat de aanwezigheid van 42bis ook op social media merkbaar is en groeit. Door middel van het initiëren van projecten, maar ook door community management en actieve communicatie uit naam van 42bis op de verschillende kanalen.

Lees meer ovet het Social Media Development

Sales Team

Het sales team bedenkt en implementeert nieuwe manieren om 42bis commercieel te exploiteren op een manier die past bij onze doelen en tegelijkertijd bij wat we willen uitstralen.

Lees mee over het Sales Team

Passen en meten

Als je je aanmeldt voor het 42bis CSI Team, kun je ook direct een voorkeur aangeven voor een development team.
Don’t worry, dit is geen keuze voor het leven. Je gaat eerst kennismaken met ons en wij met jou. Daarna kijken we samen wat de rol is die je wilt en wat het beste bij je past.

Kortom: lijkt het je nog steeds cool?

Meld je dan direct aan!

Wat is jouw mening?