Colofon

42Bis.nl is een uitgave van 42Bis Internet. Wij zijn de etalage van het internet. Bij ons kun je over online leren, ermee lachen en eraan toevoegen – en dat allemaal in één adem! Volledig nerd approved en zonder – onterechte – pretenties.Meer over 42Bis

42Bis is een productie van Content Corp. Content Corp. biedt volledige contentoplossingen voor bedrijven: van een virtuele redactie tot ghostwriting, strategie, contentmarketing en digital customer media producties. 

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Redactie

42Bis op andere plekken

Abonneren?

Adverteren?

Je kunt contact opnemen via deze pagina. Adverteren is voor goede doelen gratis. Lees daar hier meer over.

Contact

Telefoon: 030 888 1550

Privacy

42bis verzamelt via Google Analytics (niet persoonlijke) gegevens over de bezoekers van de website. Deze gegevens worden gebruikt om de bezoekersaantallen vast te stellen en worden ingezet om de site te verbeteren.

Daarnaast bieden wij banners via Google Adsense. Hiervoor maken wij gebruik van cookies. Geen van de gebruikte gegevens kunnen worden herleid tot een persoon of worden door ons verkocht aan derden.

Als laatste worden banners getoond van adverteerders buiten Google Adsense om. Hiervoor worden behalve de kliks op de banners zelf geen gegevens vastgelegd door ons.

Voor de nieuwsbrief verzamelen wij gegevens om de e-mail te kunnen versturen (zoals emailadres). Ook deze gegevens worden niet aan derden verkocht.

Wat is jouw mening?