Draai jij je hand niet om voor een online én offline communicatie uitdaging? Ben jij hands-on, gedreven en sta je stevig in je schoenen?

Met jouw enthousiasme weet jij collega’s te overtuigen, uit te dagen met de juiste vragen en realiseer je alle communicatie, content, e-mailcampagnes en werk je mee aan het realiseren van onze social media strategie. Klanten zijn voor Juslease een groot goed. Lukt het jou je in hen te verplaatsen én hen te informeren, verleiden en te verrassen met helder geschreven content? Dan is dit jouw job!

Voor een hecht en jong team van professionals zijn wij op zoek naar een Medior Communicatieadviseur met een vlotte pen, focus op online en offline content en social media. Iemand die het Justlease merk altijd op een goede manier weet te vertalen naar de buitenwereld. Naast redactie van tal van communicatiemiddelen adviseer je je collega’s over profilering via onze website, e-mailmarketing en ben je uiteraard inzetbaar voor andere communicatieprojecten. Het is een afwisselende functie waar veel van jouw flexibiliteit en improvisatievermogen wordt gevraagd. Dat maakt het uitdagend, dynamisch en een mooie rol voor een volgende stap in jouw carrière.

FUNCTIE

 • Je schrijft en redigeert off- en online teksten voor meerdere websites, social media, e-mailmarketing campagnes, blogs, nieuwsbrieven, loyaliteitsprogramma, rendementsprogramma, nieuwe projecten en doet dit voor klanten en onze interne organisatie
 • Je bent verantwoordelijk voor de contentplanning en ons content marketing plan per doelgroep en helpt deze te implementeren
 • Je creëert content voor onze social media kanalen en helpt mee onze social media strategie te bedenken en implementeren
 • Je ondersteunt onze sales en marketing teams bij het leveren en invoeren van een continue stroom aan content voor onze klanten en komt op eigen initiatief met nieuwe onderwerpen, originele invalshoeken en gevatte inhakers: daarvoor volg je het nieuws op de voet
 • Tijdens brainstormsessies maak je deel uit van de denktank en assisteer je bij het proces van idee naar concept
 • Je helpt bij het maken van rapportages over de resultaten van de communicatie en de contentmarketing voor specifieke klanten
 • Je helpt ons in de doorontwikkeling van onze communicatiekansen en –middelen

BEDRIJF

Justlease is onderdeel van Terberg Leasing en één van de top drie Private Lease aanbieders in Nederland. Het verhaal begon vier jaar geleden. Met de ambitie de wereld van autolease te veranderen en bereikbaar te maken voor particulieren. Dat is gelukt met het product Private Lease. Dagelijks werken bij Justtlease 120 betrokken collega’s aan de uitbreiding, verbetering en vernieuwing van ons online product. En dat wordt opgemerkt:, klanten waarderen deze dienstverlening een 8.7. Daar zijn zij super trots op! Naast auto’s heeft Justlease inmiddels ook een uniek aanbod elektrische fietsen en het product DriveGuide.

AANBOD

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

PROFIEL

 • Afgestudeerd aan een HBO Communicatie, Journalistiek, Media
 • Je bent een taalpurist
 • Een content creator; je weet goed ons merk in onze stijl te communiceren
 • Een liefhebber van online en social media
 • Kritisch op eigen werk en bereid om jezelf (en anderen) elke dag beter te maken
 • Voorzien van een flinke dosis overtuigingskracht
 • Creatief en je staat open voor vernieuwing
 • Je weet wat relevant is voor de klant
 • Uitdagingen ga je graag aan

Uren: 40 uur/fulltime
Locatie: Utrecht

[button color=”red” size=”big” alignment=”none” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://www.yer.nl/Vacature-detail/2683/6181366/Medior-Communicatie-Adviseur.html”]SOLLICITEER NU[/button]
0 Shares:
Dit artikel is 6.151 keer gelezen