Vandaag is het zo ver: het langverwachte Unpacked event van Samsung. De nieuwe Samsung Galaxy S8 zal op dit event geïntroduceerd worden in zowel New York als Londen. In beide landen begint het evenement om 17:00 Nederlandse tijd.

Helaas kan niet iedereen dit evenement bezoeken. Maar voor iedereen die heel nieuwsgierig is: je kunt een livestream volgen over de aankondiging van de S8.

De laatste verwachtingen

De verwachtingen zijn hoog bij het nieuwe toestel. Gezien het fiasco met de Note 7 is dat ook niet meer dan logisch. Samsung doet er alles aan om alle toestellen veilig te maken, zo laten zij ook zien in verschillende reclames.

Verwacht wordt dus ook dat de batterij beter dan ooit wordt in de Samsung Galaxy S8. Daarnaast geeft Samsung ook aan dat het niet zomaar om een telefoon gaat, bijvoorbeeld met de uitspraak: “telefoons zullen nooit meer hetzelfde zijn”. Dit laat nog veel aan de verbeelding over, maar hoge verwachtingen creëert het in elk geval wel.

De S8 in het kort

  • De Galaxy S8 pre-order begint op woensdag 29 maart.
  • Het toestel heeft naar alle verwachtingen bijna geen bezels (randen)
  • Er zal een USB-C ingang zijn, in plaats van een Micro-USB ingang. Dit zorgt voor sneller opladen en sneller bestanden uploaden op bijvoorbeeld een laptop
  • Een nieuwe persoonlijke assistent zou heel veel opdrachten uit kunnen voeren
  • De telefoon zou je gezicht kunnen herkennen, waardoor je super snel je scherm kan ontgrendelen.
  • Naast gezichtsherkenning, zit er ook een irisscanner en een vingerafdrukscanner op de telefoon
  • De nieuwe smartphone krijgt nieuwe speakers, zowel boven als onder, voor een goed geluid
  • De S8 zal een nieuwe chip krijgen, de snelste tot nu toe.

Waarom moet jij kijken?

Of je nou een Samsung of Apple liefhebber bent, een vlaggenschiptoestel bekijken is altijd interessant.  Er zijn altijd weer nieuwe snufjes op het toestel te vinden die wellicht heel interessant zijn voor jou. Ben je een Apple fan, wordt je door het kijken van het Unpacked Event misschien wel overtuigd van de nieuwe Samsung Galaxy S8. Wij gaan in ieder geval kijken. Jij ook?

Bekijk het vorige Unpacked event voor een sfeerimpressie:

Unpacked 2016 (vanaf 32:10)

0 Shares:
1 comment

Comments are closed.

Dit artikel is 39.366 keer gelezen