Schrijf je graag? En ben je ook zo gek op oude typemachines? Met deze moderne variant sla je gewoon je teksten direct digitaal op!

Nostalgisch én decoratief

Met een ouderwetse typemachine in huis maak je best wel een design statement. Steeds meer mensen hebben dan ook een (niet werkende) typemachine staan als decoratie. Er zijn zelfs blogs die je inspireren hoe zo’n mooie eyecatcher stijlvol neer te zetten in huis. Ik heb zelfs wel eens een gehuurde typemachine op een vintage bruiloft zien staan. Hip and happening dus!

De typemachine 2.0

Een slimme ondernemer heeft een gat in de markt gezien en besloot typemachines om te bouwen, zodat je deze kan aansluiten op je mobiel, tablet of laptop. Het mooie is, dat je er óók nog gewoon mee op papier kan typen. Tegelijkertijd sla je de getypte tekst direct op op je tablet. Wat wil je nog meer?

usb-typmachine-voorbeeld

Om te schrijven óf muziek mee te maken

Dus wil je het nostalgische gevoel van een typemachine beleven, dan is dit model misschien wel wat voor jou. Een USB-typemachine is vooral geschikt voor kantoor aan huis, want collega’s worden hier denk ik niet zo vrolijk van. ;)

Als je niet zoveel schrijft, maar wel muzikaal aangelegd bent, dan zou je je het geluid van het getik van de typemachine ook in muziek kunnen verwerken. Er zijn zelfs al verschillende muziekstukken geschreven met typemachines!

Je kunt de USB-typemachine onder andere hier bestellen voor circa € 900,-.

0 Shares:
2 comments

Comments are closed.

Dit artikel is 6.889 keer gelezen