Wil jij graag je handen vrijhouden tijdens het filmen of mensen het gevoel geven dat ze met jou meelopen op een mooi moment?

Als je graag een bijzonder moment wilt vastleggen, een kijkje in de keuken van je werk wilt geven, mensen een dagje laten meekijken in je leven of een sfeervideo maken van een evenement; de Narrative Clip bevestig je aan je kraag en zo kun je al lopend, feestvierend of werkend filmen.

Het voordeel is dat het maar een klein apparaatje is en ook niet zo opvalt. Zo schrikken mensen niet zo, in vergelijking met wanneer je met een grotere camera voor hun snufferd staat. Tegelijkertijd is het zo onopvallend, dat mensen niet door hebben dat ze gefilmd worden. Dat is misschien wel een dingetje. Het deed me trouwens aan het boek The Circle denken, maar dat even terzijde.

Specificaties

De camera maakt 8 megapixel fotos, video’s van 1080pixels. Je kunt ruim een uur aan video’s opslaan of zo’n 4.000 foto’s. Via WiFi of Bluethooth en middels een app zijn je creaties op je telefoon bekijken of delen. Met de Narrative Cloud sla je gratis tot 10GB je bestanden op.

De camera kost € 229,- en is erg populair. Op dit moment is hij al uitverkocht, maar je kunt er een reserveren via de website.

0 Shares:
Dit artikel is 3.949 keer gelezen