Is het tijd om jouw inrichting eens op te kalefateren? Heb je wat budget over om je huis helemaal fantasmisch te maken? Natuurlijk kun je dan je fondsen uitgeven aan een bankstel of een nieuwe eettafel. Maar waarom zou je, als je ook dit moment kunt pakken om je huis nerd-tastic te maken?

En daar helpen we je graag een handje bij, met wat nerdy suggesties voor je beslist vette toekomstige inrichting.

Star Wars, gewoon omdat het kan

Na R2D2, zijn we allemaal een klein beetje verliefd geworden op BB-8, de rollende robot-charmeur uit de nieuwste Star Wars film. En nu kun je ook je eigen BB-8 in huis halen. Oké, hij hapt flink in je budget (€157,99), maar dan heb je ook wat: een robot die je niet alleen met je smartphone kunt bedienen, maar die ook reageert op voice commands. Als je daar geen geek out-neigingen van krijgt, dan weet ik het ook niet meer.

9200000049689079

Wil je wat meer budget overhouden (en ga je net een nieuw tapijt kopen)? Dan is dit Star Wars kleed misschien meer wat voor jou (€ 24,90).

Star Trek, omdat het eigenlijk wel moet

Ben je toch meer een trekkie? Dat begrijp ik helemaal! Want waar Star Wars gewoon lekkere actie is (en ook wel veel intergalactische politiek), is de utopische toekomst die Star Trek beschrijft nastrevenswaardig en vol belangrijke boodschappen. Als echte trekkie is deze prachtige pop art poster van iedereens favoriete Vulcan wel iets voor jou. We missen je Spock, je was zo lekker logisch.

9200000057289261

Doctor Who, omdat je het wilt

Noch Star Trek, noch Star Wars? Je bent lastig, kind. Maar niet erg, er is altijd nog Doctor Who. Deze drinkbeker is eigenlijk voor onderweg, maar waarom zou je hem niet gewoon in huis gebruiken en dan vooral als er bezoek is? Ik zie geen enkele reden.

9200000058062436

Lord Of The Rings, omdat je het niet kunt laten

Ben je meer van het eindeloos epische? Dan komen we natuurlijk uit bij Lord Of The Rings. Ik heb een dure en een betaalbare optie voor je. De dure is echt heel gaaf en absoluut een bijzondere toevoeging aan elk interieur, maar dan moet je wel even €599,- neertellen. Of dit schaakbord het waard is weet ik niet. Ik kan namelijk totaal niet schaken (ooit kreeg ik les, maar mijn leraar genoot zo van het winnen van een achtjarige, dat ik het schaakbord naar zijn hoofd heb gegooid… dat was het einde van mijn schaaklessen), maar toch wil ik het hebben.

9200000056259861

De meer betaalbare optie is ook niet verkeerd. Want hoewel ik nog altijd graag met een elf wil trouwen, vind ik Gandalf nog altijd het gaafste LOTR-karakter. Deze pop art poster van Gandalf hang ik dan ook graag naast mijn pop art van Spock, al is dat voor sommigen onder u misschien heiligschennis. Maar daar trek ik me dan weer niks van aan. En ook deze poster heb je al in huis voor €24,99.

Genoeg leuk spul dus om je huis een nerdy tintje te geven, welke smaak nerd je ook bent!

 

 

0 Shares:
Dit artikel is 14.520 keer gelezen