Een PowerBank voor je mobieltje is handig, maar een PowerHouse is nog handiger! Zeker als je ook je laptop wilt opladen en een paar dagen op pad bent.

Sinds ik een Powerbank heb, ben ik dolgelukkig. Dan weet ik dat ik me, in ieder geval één dag, geen zorgen hoef te maken over een lege telefoon. Mits ik met een volle telefoon en volle Powerbank de deur uitga.

Meer stroom voor meer apparaten

Nog fijner is deze PowerHouse van het merk Anker. Hiermee kan ik namelijk ook m’n laptop opladen. Of zelfs een mini-koelkast (je zal het maar nodig hebben!). Je laadt het niet op zodat je weer eventjes een paar uur of een dag vooruit kunt; je hebt voldoende energie (400kW) om meerdere apparaten, meerdere dagen op te laden.

Ideaal dus als je wilt flexwerken in een café (want er is niet altijd een stroomaansluiting in de buurt van je plekje), of als je op een evenement werkt, aan het reizen bent of op vakantie gaat!

De PowerHouse heeft onder andere 4 USB-poorten en een 12 volt-connector (zo eentje die je ook in je auto hebt). Je laadt ‘m in 10 uur op of in 16 uur op zonne-energie.

Het enige nadeel is, is dat hij best groot is. Dus je moet er wel wat voor over hebben om hem nog mee te sjouwen. Hij is ook niet goedkoop, je betaalt er circa $ 500,- voor. Jammer dat hij op dit moment alleen nog in Amerika te verkrijgen is, we moeten nog even geduld hebben.

0 Shares:
Dit artikel is 4.402 keer gelezen