Schuif je telefoon in de Prynt, kies je foto, druk hem af en laat hem tot leven komen vanuit je plakboek op je telefoon.

Go kick it!, een jong en Nederlands bedrijf dat bekend staat om de simpele, maar toch innovatieve en mooie producten als de Lightning Saver, presenteerde hun nieuwste trots: de Prynt!

Schuif, klik en print

Zo simpel is het om een foto af te drukken. Je schuift de telefoon (iPhone of Samsung Galaxy) in de Prynt-hoes, klikt de foto in de app aan die je wilt en printen maar!

Zelf heb ik de Prynt nog niet kunnen testen, dus of hij echt zo vlekkeloos werkt, kan ik niet met zekerheid zeggen. Ik wacht zelf even de eerste reviews af voor ik hem aanschaf, maar als hij doet wat hij belooft dan is het een supertoffe gadget om te hebben.

Keeping memories alive

Dankzij de digitale fotografie en de steeds betere camera’s van smartphones, maakt iedereen stapels met foto’s. Maar bekijk jij ze nog vaak? Nee, als je herinnerd wilt worden aan deze toffe momenten dan moet je ze toch printen, wat vaak ingewikkeld en tijdrovend blijkt, want je hebt ze niet zo van je telefoon.

Go kick it! vond dit zonde en heeft om die reden dit handige fotoprintertje gemaakt. Zo maakt het van je smartphone een direct-klaar-camera, die meteen je foto’s afdrukt. Heb je een foto gemaakt, dan heb je binnen dertig seconden je afdruk in handen. Leuk om samen direct het resultaat te bekijken en de foto weg te kunnen geven. Wil je de foto eerst bewerken met filters, kaders of tekst, dan kan dat met de bijbehorende Prynt-app.

prynt sfeerbeeld

Breng je foto tot leven

Als je met de Prynt-app een foto maakt, wordt tegelijkertijd een filmpje van enkele seconden opgenomen. Richt je later met je telefoon op de fotoafdruk dan toont het filmpje zich vanzelf op je smartphone. Nog meer fun dus!

Handige extra’s

De Prynt maakt via een ingebouwd stekkertje direct contact met je smartphone. Een bluetooth-, of wifiverbinding is niet nodig. Ook beschikt de Prynt over een eigen, oplaadbare batterij en maakt het geen gebruik van de batterij van de smartphone.

Het fotopapier bevat zelf de inkt voor het afdrukken: dus je hoeft geen dure printcartridges te kopen. Bovendien heeft het papier een zelfklevende achterkant zodat je de foto gelijk ergens op of in kunt plakken.

De Prynt is hier te koop voor 159 euro en verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, roze en groen.

Zoals ik al aangaf heb ik hem zelf nog niet kunnen testen, dus als jij hem al wel hebt aangeschaft hoor ik graag je bevindingen!

0 Shares:
Dit artikel is 57.426 keer gelezen