Leuk! De tijd van de voorspellingen voor volgend jaar is weer aangebroken. Met Called it!-app lees je er niet alleen over, maar doe je zelf ook mee. Stof dus snel je glazen bol af.

Klaar om te beginnen?

Als eerste meld je je in de app aan. Dat kan via de aloude Facebook manier, maar ook gewoon met je emailadres. Vervolgens zoek je de categorieën uit waarin jij geïnteresseerd bent, of waarvan jij denkt dé expert te zijn. Je kunt kiezen de volgende categorieën:

 • #politics
 • #technologie
 • #currentevents
 • #movies
 • #music
 • #popculture
 • #finance
 • #television
 • #sports
 • #awards

Called it! app Called it! app Called it! app

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In deze categorieën krijg je iedere dag een aantal multiple choice vragen voorgeschoteld waarvan jij mag zeggen wat je denkt dat het gaat worden. De makers van Called it! laten het je weten als je het goed had. Hoe ze dat doen? Geen idee, ik verwacht een notificatie. Op de site zeggen ze niet veel over het hoe, alleen dat ze je het laten weten als je gelijk hebt.

Ondertussen spaar je ook Bragging points. Hiermee kom je hoger in de ranglijsten naarmate je meer voorspellingen goed hebt en de app gebruikt. Leuk voor de ‘zie, ik zei het toch’ mensen en opscheppers onder ons.

Natuurlijk kan je je voorspellingen ook delen op verschillende social media, want hé, hoe laat je anders weten dat jij de beste voorspeller bent?

Het leukste onderdeel

Je kunt je eigen voorspellingen opgeven waar de andere leden van de Called it! community op kunnen stemmen. Vinden ze het complete onzin? Of zien ze er wel wat in. Leuke teen in het water voor onderwerpen waarvan je je afvraagt hoe anderen erover denken.

Daarnaast kan je natuurlijk ook stemmen op de voorspellingen van anderen.

Wat heb je eraan?

Vooralsnog lijken er nog niet veel Nederlanders te zijn die de app hebben, maar het biedt een leuk kijkje in wat er in de wereld speelt. Én je kunt testen hoe goed of interessant jouw voorspellingen zijn. Voor de makers natuurlijk ook een enorm interessante bak aan gratis onderzoeksdata.

Hoe goed is jouw glazen bol?

Downloaden

Called it! is gratis en kun je hier downloaden voor iPhone. Binnenkort zal er ook een Google Play versie komen.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
1 comment
 1. Pardon me, I do not speak Dutch (but wish I did). We know which posts you get right for question-based predictions since the outcomes are tracked in our system. For custom predictions it’s up to you to manually mark them as correct, but we’ll remind you as the “due date” approaches. The community has been instrumental in making sure that this system isn’t abused.

Comments are closed.

Dit artikel is 4.035 keer gelezen