Op 24 september 2015 vindt in De Fabrique in Utrecht het jaarlijkse e-commerce event van Thuiswinkel.org plaats: Shopping Today. Heb je een webshop en/of wil je meer weten over de ins en outs van e-commerce? Laat je bijpraten op dit event!

Het najaar is aangebroken en dus ook de tijd van congressen en andere events. Na een luie zomer is het tijd weer in de actiemodus te komen en je kennis bij te spijkeren. Zodat je mooie plannen kunt maken voor het nieuwe jaar en nog betere resultaten kan boeken met je bedrijf. Heb je een webshop of denk je erover na? Dan is dit event van Thuiswinkel.org een must om te bezoeken. Je weet wel, dé belangenvereniging voor Nederlandse webwinkels en bedenker van het welbekende keurmerk voor webshops.

Shopping Today banner 2

Thuiswinkel e-Academy

Voor veel mensen zal gelden dat hun webshop uit hobby is ontstaan. Heel leuk, maar er komt een moment dat je zaken toch echt professioneler zal moeten aanpakken. Heb je geen idee hoe je daaraan moet beginnen, dan is de e-Academy misschien iets voor jou. Het is een nieuw initiatief van Thuiswinkel.org om meer kennis over e-business aan te bieden. Meer over dit initiatief hoor je tijdens Shopping Today.

e-Academy richt zich op studerend én werkend talent. We certificeren e-business opleidingen in hoger onderwijs en de private sector en bieden nieuwe onderwijsvormen aan zoals ‘Talent Circles’ waarin professionals samenwerken aan vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Interessante sprekers

Wat is een congres zonder interessante sprekers? Niets! Ik zet de interessantste voor je op een rijtje. Maar kijk vooral zelf in het programma wat jou aanspreekt, hè?

Jay Xie

Xie ga je sowieso zien omdat hij de eerste van de keynote-sprekers is. Hij zal ons meenemen in het verhaal over WeChat en hoe dit de e-commerce in China heeft veranderd. Deze social messenger app (vergelijkbaar met Whatsapp) doet het nog niet zo goed in Nederland, maar des te beter in de rest van de wereld en dan met name in China.

Ken Hughes

Ook Hughes kun je niet missen, want hij staat na Xie op het programma. Hughes gaat een interessant verhaal vertellen over het verschuiven van generaties; de digital natives (geboren in de jaren ’80) zijn de 30 gepasseerd en dit heeft volgens hem grote gevolgen op het consumentengedrag. Normen en waarden verschuiven, er ontstaat een nieuw shopper DNA. Daar moet je dus met je bedrijf rekening mee houden en goed op inspelen. Meer nog dan met de veranderingen in de technologie.

Suzanne Ekel

Helemaal aan het einde van het programma vind je keynote-spreker Suzanne Ekel, hoofd marketing van Twitter Benelux. Zij gaat vertellen welke kansen Twitter biedt voor je e-commerce en hoe de inzet van Twitter kan bijdragen aan je bedrijfsdoelstellingen. Interessante informatie, dus niet voortijdig weggaan zou ik zeggen!

Véél parallelsessies

Naast luisteren naar keynote-sprekers is er natuurlijk ook ander vertier. Zo zijn er totaal vier rondes met 10 parallel lopende sessies waarbij je lastige keuzes moet maken. Wil je iets horen over wat goede productfoto’s zijn? Weten wat branding en loyalty met elkaar te maken hebben? Hoe je je service persoonlijker kunt maken? Of hoe je van je klanten fans maakt? Er is keus te over. Feitelijk heb je keuze uit cases van webwinkels en algemenere verhalen over e-commerce. En daarnaast kun je ook plaatsnemen aan de tafel met experts van Thuiswinkel.org. Zelf ga ik nog eens diep nadenken over mijn keuzes…

Je boft, want er zijn nog kaarten beschikbaar. Zie ik je daar?

0 Shares:
Dit artikel is 5.627 keer gelezen