Het web biedt meer leesvoer dan een mens redelijkerwijze kan verwerken. En mijn Feedly biedt dan weer een veel te groot deel daarvan aan interessante artikelen. Wekelijks deel ik (of een van onze andere bloggers) de meest interessante artikelen hier met jou. Wie weet ontdek je zo nog wat moois.

Deze week:

Harvard built a robotic military exoskeleton—but it’s nothing like you imagined

Oorlog, het is hatelijk. Maar het is niet te ontkennen dat de oorlogsmachine veel innovatie oplevert. Wist je bijv. dat computers, de magnetron en GPS in opdracht van verscheidene legers werden bedacht? Nu wel! Nu is het Harvard die een strak pak heeft ontwikkeld met superpowers.

Naar artikel

7 Everyday Ways You Are Lowering Your Intelligence

Uit onderzoek blijkt dat door multitasken je brein krimpt. Au! En van googelen ga je denken dat je veel slimmer bent dan je daadwerkelijk bent. Dit en nog 5 andere zaken die jij zeer waarschijnlijk doet en die je brein geen plezier doen.

Naar artikel

IoT for food and water: Here’s what the future looks like

The internet of things is de belofte van…nou ja..eigenlijk élk jaar. En geen zorgen, er gebeuren ook interessante zaken, al heeft de gemiddelde consument totaal geen idee wat IoT is. En jij misschien ook niet. In dit artikel een aantal ontwikkelingen rondom IoT, water en voedsel.

 Naar artikel

0 Shares:
Dit artikel is 5.621 keer gelezen