Misschien denk jij dat je bestand bent tegen alle advertenties om je heen. Dat jij je niet laat beïnvloeden door schreeuwende teksten die op je af komen en gladde verkooptrucjes. Maar wat dacht je van de meer subtiele manier van adverteren? In onderstaande Infographic kun je lezen hoe wij iedere dag worden beïnvloed en hoe merken inspelen op onder andere ons gevoel en instinct. Kun jij na het lezen van deze infographic nog steeds zeggen dat jij je niet laat beïnvloeden door merken?

Op 42Bis delen we dagelijks de meest interessante infographics die we tegenkomen. Dikke kans dat er ook voor jou interessante informatie bij zit. Wil je al onze infographics volgen? Dan kan dat via RSS.

06 september, Infographic

Bron http://www.best-infographics.com

Nooit meer een infographic missen? Abonneer je dan op de infographics-feed (RSS).

0 Shares:
Dit artikel is 5.067 keer gelezen