Op de klantenservice werken is heus niet altijd leuk. Soms krijg je gewoon een bak shit over je heen gestort. Deze video maakt dat op een leuke manier zichtbaar.

Misschien ben je bekend met de ‘Mean Tweets’ van Jimmy Kimmel. Deze presentator laat zijn gasten zo nu en dan gemene tweets oplezen in zijn programma. Dit levert vaak hilarische beelden op. De Beste Social Media adopteerde dit concept en paste het toe op webcare. Webcare medewerkers van twaalf bedrijven lezen ‘Mean Tweets’ voor. Gelukkig kunnen ze er nog om lachen.  Inmiddels is de video al door bijna 80.000 mensen bekeken.

Een gezellig dagje webcare in Nederland

Oké, oké, de video circuleert al een week of wat online, maar niet iedereen zit 24/7 op F5 te drukken. Er zijn dus écht nog mensen die ‘m gemist hebben. Speciaal voor hen tóch de video ‘Een gezellig dagje webcare in Nederland’:

0 Shares:
Dit artikel is 5.981 keer gelezen