Je loopt op straat en bent ondertussen een gesprek met een vriend aan het voeren via Whatsapp. Jouw tegenligger bots bijna tegen je op, omdat zijn gedachten ook in zijn mobieltje zijn verzonken. Als je thuis komt zet je de televisie aan en met een bak popcorn plof je neer op de bank om jouw favoriete series terug te kijken. We kijken continu naar een schermpje. Maar is dit wel zo goed voor onze gezondheid? En wat voor invloed heeft dit eigenlijk op ons?

Op 42Bis delen we dagelijks de meest interessante infographics die we tegenkomen. Dikke kans dat er ook voor jou interessante informatie bij zit. Wil je al onze infographics volgen? Dan kan dat via RSS.

24juni, screentime

Bron https://www.kurbo.com

Nooit meer een infographic missen? Abonneer je dan op de infographics-feed (RSS).

0 Shares:
Dit artikel is 5.218 keer gelezen