Had je het druk? Niet zoveel geklikt? Bang dat je wat hebt gemist? Don’t worry, wij zetten de artikelen van de afgelopen week op een rijtje.

5 TIPS OM IN DE FLOW TE KOMEN

Er zijn verschillende manieren om in een flow te raken en deze vast te houden. Moet jij nog ontdekken waar jouw flow ligt? Dan heb ik 5 tips voor je.

Lees verder

STEPHAN STEGEMAN VAN DABBAWALLA: ‘DOE ÉÉN DING EN DOE DAT DING GOED!’

Welke startups zijn bezig met fantastische en innovatieve producten en diensten? Wat is de volgende partij die alles wat we denken te weten over de wereld op z’n kop zet?

Lees verder

BIJ PERMANENT FUTURE LAB KUN JE DE TOEKOMST AANRAKEN

Altijd al eens willen weten hoe de nieuwste gadgets nu echt werken? Dat kan in het Utrechtse Permanent Future Lab, de proeftuin voor de nieuwste techniek.

Lees verder

RETARGETING – 5 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE CAMPAGNE

Bij retargeting laat je bezoekers die jouw website of -shop bezochten, op andere sites je advertentie zien. Om ze te laten terugkeren en converteren. Onderstaande tips helpen je om retargeting juist te doen. Zowel voor je bezoekers als eigen portemonnee.

Lees verder

BANNERWISE: EINDELIJK GOEDE BANNERS VOOR HET MKB

Banneradvertising: love it or hate it, het is nog steeds een vast onderdeel van de online marketingmix. De Amsterdamse startup Bannerwise wil voor MKB-ondernemers en marketeers dé tool zijn om makkelijk goed presterende banners te maken.

Lees verder

Actueel & Opinie

ZORGT TWITTER VOOR DE PERSOONLIJKE NOOT IN EEN DIGITALE WERELD?

Technologie rukt aan alle kanten op, ‘the internet of things’ staat voor de deur en straks hebben we internet misschien niet eens meer nodig omdat we 24/7 met alles en iedereen verbonden zijn. Waar blijft dan de menselijke touch?

Lees verder

Infographics

0 Shares:
Dit artikel is 4.960 keer gelezen