“The Deep Web”. De meesten zullen hier vast weleens iets over gehoord hebben of misschien heb je er zelf wel ervaring mee. Voor degenen die er nog nooit van gehoord hebben: deepweb, ookwel “darknet” of “hidden web” genoemd, is simpelweg gezegd het deel van het internet dat niet door zoekmachines zoals Google geïndexeerd kan worden. Deze infographic geeft je een overzicht!

Op 42Bis delen we dagelijks de meest interessante infographics die we tegenkomen. Dikke kans dat er ook voor jou interessante informatie bij zit. Wil je al onze infographics volgen? Dan kan dat via RSS.

030515Everthing-you-ever-wanted-to-know-about-the-deep-web-640x3770

Bron http://www.dailyinfographic.com

Nooit meer een infographic missen? Abonneer je dan op de infographics-feed (RSS).

0 Shares:
Dit artikel is 10.121 keer gelezen