Goede SEO kan een bedrijf maken of breken. Voor consumenten zijn links een manier om te leren of informatie te verzamelen over een bepaald onderwerp, zoekmachines dienen als een indicator welke content populair is of niet. Externe links zijn een bepalende factor in hoe Google de zoek resultaten bepaalt. Via links, kan je website meer gebruikers bereiken en een hogere zichtbaarheid in zoekmachines. Lees deze infographic hoe jij je hierin kunt verbeteren!

Op 42Bis delen we dagelijks de meest interessante infographics die we tegenkomen. Dikke kans dat er ook voor jou interessante informatie bij zit. Wil je al onze infographics volgen? Dan kan dat via RSS.

170515how-startups-step-up-link-strategy-get-better-search-results-infographic

Bron http://www.entrepreneur.com

Nooit meer een infographic missen? Abonneer je dan op de infographics-feed (RSS).

0 Shares:
Dit artikel is 5.728 keer gelezen