Nederland is een congres rijker: het Twittercongres. Het thema van dit nieuwe event is -hoe kan het ook anders- de kracht van 140 tekens. Verschillende sprekers verzorgen presentaties en workshops. Vandaag lanceert zij haar vierde keynote speaker. 

Het Twittercongres belooft een inspirerende dag te worden met een diversiteit aan onderwerpen op het gebied van Communicatie, Marketing, Digitale Media en HRM.

Veranderen van gedrag via social media

Vanmorgen sprak ik exclusief met een trotse organisatie over haar vierde keynote spreker. Naast de al eerder bekendgemaakte sprekers is nu ook Media Psycholoog Mischa Coster toegevoegd aan de line-up. Mischa is gespecialiseerd in het veranderen van gedrag met behulp van multimedia, persuasive communication, captology en internetcommunicatie via social media. Ook is hij grondlegger van Blended Caoching, een methodiek en concept voor organisatieverandering door sociaal leren.

Mischa Coster in 140 tekens:

Social Media is gedrag. We liken, favoriten, retweeten en sharen er op los. Waarom? Mischa neemt ons mee in de wereld van mediapsychologie.

Al eerder werd duidelijk dat Marc de Vries, Country Manager Twitter Benelux, Stephan Fellinger SpinAwards en Steven van Belleghem, auteur van When Digital Becomes Human spreken tijdens dit congres. Nieuwsgierig naar meer? Hier vind je een uitgebreid programmaoverzicht.

De kracht van 140

Twitter biedt ongekende mogelijkheden. Denk aan nieuwe functionaliteiten zoals de Twittercards en ‘live video tweetapps’ Meerkat en Periscope. Vandaag werd ook bekend dat gebruikers vanaf nu aan iedereen een Direct Message kunnen sturen. Je hoeft iemand daarvoor niet meer (terug) te volgen. Al deze ontwikkelingen bieden kansen voor professionals in onder meer Sales, Communicatie en Recruitment.

De dag is zo ingericht dat bezoekers hun eigen programma kunnen samenstellen. Je kunt dit event bezoeken voor €140,-. Aanmelden kan tot uiterlijk 30 april via deze link. Na 1 mei hoor je of je erbij bent want er zijn slechts 140 plaatsen beschikbaar.

Wil jij er bij zijn op 11 juni? 

Bron: Twittercongres

0 Shares:
Dit artikel is 6.943 keer gelezen