Had je het druk? Niet zoveel geklikt? Bang dat je wat hebt gemist? Don’t worry, wij zetten de artikelen van de afgelopen week op een rijtje.

PAIR WRITING: SAMEN SNELLER EN BETER SCHRIJVEN?

Snelheid is vaak omgekeerd evenredig met kwaliteit: hoe meer je schrijven afraffelt, hoe slechter leesbaar de tekst wordt. Tegelijkertijd is snelheid een basisvoorwaarde om te slagen op internet. Met pair writing combineer je snelheid en kwaliteit.

Lees verder

Actueel & Opinie

JOUW CALL TO ACTION IS DE ULTIEME CONTENTAFKNAPPER

Goede content is de sleutel tot succes voor iedere organisatie. Je (toekomstige) klanten willen geïnformeerd en vermaakt worden. Daarbij hoort géén call to action. Het is tenslotte een spel van verleiden, luisteren en vertellen; niét van meteen het bed in duiken.

Lees verder

Kort actueel

Apps, gadgets & Online

Infographics

Geeklife

0 Shares:
Dit artikel is 3.571 keer gelezen