Toegang tot het Facebook-account van je ex of inbreken in het systeem van je opleiding voor een hoger cijfer? Dat kan! Het kost je ook wat, want je moet wel op zoek naar een persoonlijke hacker.

Doe hier inspiratie op, lach, huil of walg van deze zes bijzondere vragen aan een hacker.

1. Je vriendinnetje bespioneren

Zou dat zijn echte foto zijn? Niet erg handig… eerder probeerde hij al andere accounts te hacken, helaas voor hem zonder resultaat. Nog een poging dus, nu op WhatsApp.

Hackerslist WhatsApp

2. Als Google het niet doet, dan vraag je een hacker

Heb je iets gedaan waar je spijt van hebt? De zin “wat je zegt blijft voor altijd van het web” gaat niet altijd op. Leg een ‘paar’ ruggen neer en er staat een rij aan hackers voor je klaar om je te helpen.

Hackerslist Google

3. Een hoger cijfer om te slagen?

Leren hoeft niet meer. Deze hack is misschien wel geïnspireerd op mijn favoriete serie Suits. ‘Gewoon’ je cijfer veranderen is natuurlijk dé manier om je diploma te halen. Hoef je je ook niet meer druk te maken om extra lange avonden in de kroeg tijdens je tentamenweek. Wat je wel nodig hebt: een zak met geld.

Hackerslist Studie

4. Trouw dan niet

Dat is my humble advice… Meer heb ik eigenlijk niet te zeggen.

Hackerslist verloofde

5. Een verkeersboete? Nooit gehad.

Even helemaal klaar met je boetes van justitie? Dan laat je ze toch gewoon wissen. Zó begin je aan een schone lei. Just let it hack.

Hackerslist Boete

Heb je even niets te doen? Nog meer gekke en mooie verzoeken vind je op: Hackerslist.com

Zelf een ervaring gehad met een cyber(on)gevalletje? Deel je mooiste, liefste, gekste ervaringen hieronder met mij in de comments.

0 Shares:
1 comment
  1. Als je een hacker nodig, hackerinthegrey (at) gmail.com is de man die je wilt op uw kant. Vertel hem Brian genoemd u;)

Comments are closed.

Dit artikel is 11.416 keer gelezen