Had je het druk? Niet zoveel geklikt? Bang dat je wat hebt gemist? Don’t worry, wij zetten de artikelen van de afgelopen week op een rijtje.

DE STAAT VAN CONTENTSTRATEGIE EN -MARKETING IN NEDERLAND: DOE MEE MET HET ONDERZOEK

Contentspecialisten, contentproducenten, webredacteuren, contentmanagers, contentstrategen, contentbaasjes en contentassistenten opgelet: we willen weten wat de staat is van contentstrategie en contentmarketing – en andere belangrijke contentaspecten – in Nederland.

Lees verder

DIGITALE PRIVACY BESTAAT NIET – CREATIEVE EXPERIMENTEN

Digitale privacy staat onder druk. Creatieve experimenten maken dit zichtbaar, houden ons een spiegel voor en confronteren. Een paar nieuwe initiatieven.

Lees verder

SOCIAL MEDIA MARKETING IN EEN B2B-MARKT. HOE DOE JE DAT?

Voorbeelden te over als het gaat om de inzet van social media marketing in de b2c-markt. KLM, Coolblue, Heineken, ze weten hoe je het goed moet doen. Maar hoe zet je op een ludieke, positieve en goede wijze social media marketing in bij b2b?

Lees verder

Actueel & Opinie

REDDEN BLOKKER EN V&D HET MET HUN HUIDIGE WEBSHOPS?

Blokker en V&D hebben het financieel moeilijk. Een mogelijke oplossing voor de problemen is meer omzet van de webshops. Na een kort onderzoekje van de homepage van beide bedrijven heb ik enkele gratis usabilitytips opgesteld.

Lees verder

Apps, gadgets & Online

Infographics  & Video

Geeklife

0 Shares:
Dit artikel is 2.902 keer gelezen