Goed nieuws voor de singles onder ons. Irritante vragen over je liefdesleven zijn vanaf nu verleden tijd. Jij bent voor de buitenwereld bezet. En wel door de Invisible Boyfriend App.

Jij bent voorlopig druk in de weer met jouw onzichtbare vriend of vriendin. Via de app krijg jij berichtjes van jouw niet-bestaande lief. Het startpakket kost een slordige 25 dollar en daarvoor heb je 100 sms-berichten, voicemail en handgeschreven briefjes. Maak het zo gek als je zelf wil, voor een nog geloofwaardiger effect zijn er extra opties beschikbaar.

Het verhaal

Het idee voor de app ontstond toen de pas gescheiden Matthew Homann constant gepusht werd om weer te gaan daten. Toen zijn moeder vroeg of hij nog iemand meebracht met Thanksgiving, had hij er genoeg van. Hij zou voortaan een antwoord klaar hebben, waarbij hij niet eens echt zou hoeven daten.

Invisible boyfriend app

Ervaringen

De app start heel netjes met de vraag waarom jij een onzichtbare vriend of vriendin wil. De love story, leeftijd, foto en naam zijn de volgende stappen. En daarna: chatten maar!

No story no problem

 

Ellie Schechet van Jezebel nam de proef op de som. Ze laat stap voor stap zien hoe de app in de praktijk werkt. Nou heeft Ellie niet zulke goede bedoelingen met haar onzichtbare lover. Ze moet van haar hoofdredacteur gedumpt worden! Geen makkelijke opgave als je Ellie bent, en geen vieze foto’s mag versturen op straffe van een blokkade van je account. Lees dus eerst de gebruiksaanwijzing, voor je begint!

Conclusie

Invisible Boyfriend (of Girlfriend) is een vermakelijke, en hilarische app voor iedereen die nog niet aan de man of vrouw is. Het biedt uitstel van executie tijdens familiegelegenheden, lees: je komt even onder die brutale vragen uit. Met 25 dollar is het wel een duur geintje, maar daarvoor wordt het liefdesverhaal wel tot in detail voor je uitgestippeld.

 

0 Shares:
Dit artikel is 5.592 keer gelezen