Je eigen web-of blogsite ontwerpen is vandaag de dag kinderlijk eenvoudig. In vijf minuten ben je up and running en templates liggen binnen handbereik. Uitstraling en vindbaarheid in Google zijn van groot belang! Deze infographic laat je de trends van webdesign over de afgelopen tien jaar zien! 

Wanneer je het maximale rendement uit je ontwerpkunsten én website wilt halen dan moet je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en functionaliteiten. Gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid in Google zijn cruciaal voor het succes van iedere site. Natuurlijk is het ook belangrijk dat de website of webshop op alle apparaten goed wordt weergegeven. Genoeg informatie te vinden op het internet, hoor ik je zeggen. Bijvoorbeeld in dit artikel ‘15 webdesigntrends 2015‘.

Wil je de beweging zien in een bredere context en meer leren over zowel de historie en toekomst van webdesign? Deze infographic heb ik voor je gevonden! Op een interactieve manier krijg je meer inzicht in het verloop van webdesign over de afgelopen tien jaar! Compact en in begrijpelijke taal ga je terug in de tijd én blik je vooruit op de trends voor 2015. Dat alles mooi vormgegeven en bijeengebracht op één plek. Een lumineus idee want zoeken naar trends wordt hiermee volledig overbodig.

Kijk en oordeel zelf. Hier vind je de interactieve infographic ‘Webdesign trends 2004-2015‘. Klik op ieder jaar voor een volledig overzicht van alle trends.

Webdesign trends 2004- 2014

Wat vind jij van deze interactieve infographic? Vind je het net als ik een waardevolle toevoeging in het spectrum van trendweergaven? Wat is jouw favoriete webdesigntrend van de afgelopen tien jaar? Een trend toevoegen? Laat het ons weten! 

 

0 Shares:
Dit artikel is 6.495 keer gelezen