Twitter is een goed marketing platform voor allerlei soorten business, groot of klein. Je hebt de gelegenheid om volgers aan je te binden of om conversie te creëren of hen als je ambassadeurs je tweets te laten retweeten. Maar wist je dat de meeste bedrijven niet weten hoe zo op een goede manier Twitter kunnen gebruiken? Deze infographic kan je hierbij een handvat bieden.

Op 42Bis delen we dagelijks de meest interessante infographics die we tegenkomen. Dikke kans dat er ook voor jou interessante informatie bij zit. Wil je al onze infographics volgen? Dan kan dat via RSS.
1421967899_Improve Your Twitter Marketing With These 12 Tips [Infographic]

Bron http://www.entrepreneur.com

Nooit meer een infographic missen? Abonneer je dan op de infographics-feed (RSS).

0 Shares:
Dit artikel is 3.392 keer gelezen