Had je het druk? Niet zoveel geklikt? Bang dat je wat hebt gemist? Don’t worry, wij zetten de artikelen van de afgelopen week op een rijtje.

HET IS WEER EENS ZO’N DAG: 7 HABITS OF HIGHLY INEFFECTIVE PEOPLE

Je hebt zo’n dag. Je hebt een deadline. Je moet vandaag een artikel opleveren. Je staart naar je laptop en het stemmetje in je hoofd blijft maar zeuren dat je aan de slag moet. Wat moet je dan niet en juist wel doen?

Lees verder

GD ARTIKEL ZKT FANTASTISCHE HEADLINE

Je zou er een mooie contactadvertentie van kunnen maken. Een blogartikel dat een headline zoekt om samen door het leven te gaan. Samen zijn ze compleet. Ze vullen elkaar aan en stijgen samen naar grote hoogten.

Lees verder

Apps, gadgets & Online

Infographics  & Video

Geeklife

0 Shares:
Dit artikel is 2.794 keer gelezen