Had je het druk? Niet zoveel geklikt? Bang dat je wat hebt gemist? Don’t worry, wij zetten de artikelen van de afgelopen week op een rijtje.

WAAROM ER GEEN GOEDE KANDIDATEN REAGEREN OP JE VACATURE

Heel langzaam begint de Nederlandse economie uit het dal te komen. Goed nieuws voor alle werkzoekenden: er komen weer kansen. En werk aan de winkel voor werkgevers: je wilt tenslotte de beste kandidaat werven om je organisatie te versterken. Dan is een aantrekkelijke vacaturebeschrijving een minimale voorwaarde.

Lees verder

CONTENTIDEEËN: HIER HAAL JE ZE VANDAAN

Kwalitatief goede content is tegenwoordig van levensbelang, dat realiseren gelukkig steeds meer mensen en bedrijven zich. Maar waar haal je de ideeën en inspiratie vandaan om briljante én unieke content te creëren?

Lees verder

VERGEET HET RECLAMEBUREAU EN BOUW EEN CONTENT HUB

Social media marketing is niet iets wat je er zomaar even bij doet. Wil je met je bedrijf echt ‘social gaan’, dan heeft dat consequenties voor bijna alle andere bedrijfsprocessen. 9 punten om rekening mee te houden.

Lees verder

Apps, gadgets & Online

Infographics

0 Shares:
Dit artikel is 3.217 keer gelezen