Had je het druk? Niet zoveel geklikt? Bang dat je wat hebt gemist? Don’t worry, wij zetten de artikelen van de afgelopen week op een rijtje.

MAAK COMPUTERS SLIMMER, VERRIJK JE CONTENT

Computers zijn dom, ook in 2015. Ze doen wat ze wordt opgedragen en bedenken zelf niets. Dus ook niet dat je agendacode ‘SQ 323’ betekent dat jouw vlucht morgenochtend om 6:55 uur vanaf Schiphol vertrekt. En dat je dan om 3:55 uur gewekt wilt worden. Als je telefoon jou toch uit zichzelf op tijd wekt, komt dat maar door één ding: metadata.

Lees verder

Actueel & Opinie

MESSAGING: DE ONLINE TOEKOMST VAN HET OVERHEIDSLOKET

De overheid heeft een lang gekoesterde online ambitie: één loket voor alle overheidsdiensten. Tot op heden lijkt een dergelijk online loket niet in zicht. Messaging lijkt uitkomst te bieden.

Lees verder

GADGETBEURS BIEDT MEER RUIMTE AAN 3D-PRINTEN

Van 6 tot en met 9 januari werd in Las Vegas CES2015 gehouden. Door Nu.nl omschreven als Gadgetbeurs (leuk woord) en de Volkskrant schrijft over gadgetextravaganza. Dus op zijn oudhollandsch: een beurs voor hebbedingetjes.

Lees verder

PRIVACY OF VEILIGHEID? WAT KIES JIJ?

Op woensdag 7 januari vond er een verschrikkelijke aanslag plaats in Parijs waarbij 12 mensen zijn vermoord. Vlak na deze aanslag werd er al snel geroepen om privacy barrières op te heffen ten gunste van de inlichtingendiensten.

Lees verder

Apps, gadgets & Online

Infographics

Geeklife

0 Shares:
Dit artikel is 3.524 keer gelezen