Uber en Spotify werken samen! Voor het geval de logica van het partnerschap van een taxidienst en een muziekdienst je ontgaat: je kunt nu zodra je een Uber taxi bestelt aangeven welke muziek je wilt horen in de taxi.  

Samenwerking Uber en Spotify

Soms weet je nog niet dat je iets mist in je leven, totdat er een slimme club opduikt die je dat duidelijk maakt. Zo was dat het geval bij de core business van Uber en Spotify zelf. Allebei hip en disruptors, dus waarom zou je niet samen optrekken? Toch? Het product van deze samenwerking is voor mij persoonlijk geen antwoord op een latente vraag. Maar goed, misschien voor een ander wel.

Luister je favoriete muziek in de taxi

Het werkt in ieder geval als volgt: je koppelt je Spotify account aan je Uber-profiel. Zodra je een Uber ritje boekt, kun je (mits de auto daarvoor is uitgerust) de muziek selecteren die je wilt horen zodra je instapt. Ook tijdens de rit kun je zelf kiezen welke nummers je wilt horen. De dienst is vanaf 21 november in tien steden beschikbaar. Hierna wordt het wereldwijd uitgerold.

Arme taxichauffeur…

Ik vind het wat ver gezocht. Misschien leuk om een keer te proberen. Niet iets wat echt waarde toevoegt aan mijn taxiritje waardoor ik vaker Uber ga gebruiken of Spotify Premium ga afsluiten (want dat heb je nodig om dit te kunnen doen). Tenzij je het natuurlijk gebruikt om je taxichauffeur te pesten! Ticket to the tropics van Gerard Joling op repeat?!

0 Shares:
Dit artikel is 7.006 keer gelezen