In de nieuwe versie van Instagram mag je het onderschrift bewerken en kun je nu niet alleen zoeken op foto’s maar ook op mensen.

Een typfout is snel gemaakt. Een typfout corrigeren was tot voor kort in instagram niet mogelijk. Dan was verwijderen en opnieuw schrijven de enige optie. Dat is nu verleden tijd. Ze hebben geluisterd naar hun gebruikers. Je kunt je onderschrift in de nieuwe versie voor iOS en Android bewerken. Het is alleen van toepassing op je eigen onderschrift. Een reactie op andermans foto zal je nog steeds moeten verwijderen en opnieuw moeten plaatsen om je foutje weg te halen. Maar…het is een begin en het is goed om te zien dat er naar de gebruikers geluisterd wordt.

Op zoek naar andere gebruikers

Instagram heeft ook een nieuwe zoekpagina toegevoegd aan de explorer. Je hebt nu naast de zoekpagina voor foto’s ook een variant waarmee je andere gebruikers kunt vinden. Net als bij de foto’s selecteert Instagram alvast de gebruikers die jij interessant zou kunnen vinden. Het explorer tekentje, een ster zoals in een kompas, is ook vervangen. Dat is nu, zoals we van veel apps en tools gewend zijn, een vergrootglas.

0 Shares:
Dit artikel is 23.105 keer gelezen