Vorige maand maakte Tinder bekend dat zij met een betaalde versie van de app op de markt komen. Hierdoor kunnen gebruikers een betere match vinden. Vanmorgen werden de eerste twee betaalfuncties duidelijk; Undo en Passport

Tinder is inmiddels een van de bekendste datingapps. In januari van dit jaar had Tinder in Nederland 1,2 miljoen gebruikers. Tinder werkt heel simpel. Je maakt een profiel aan of logt in via je Facebook account. (Niet tinderaars hier kun je een korte uitleg lezen). Vervolgens rollen er verscheidene foto’s voorbij van potentiële liefdesmatches. Swipe, vegen over je scherm, je naar rechts en er is mogelijk een match en swipe je naar links, dan ben je niet geïnteresseerd in de betreffende persoon.

Tinder nieuwUndo en Passport

Met dat swipen gaat het nog wel eens mis. Veel tinderaars zullen zich daarin herkennen. Het komt regelmatig voor dat je die ene hunk of babe toch per ongeluk de verkeerde kant op veegt. De betaalde variant Tinder Plus biedt uitkomst met Undo! Met een simpele klik op de gele knop kun je je liefje weer terug vinden. Tinder werkt op basis van de locatie waar jij je bevindt op dat moment. In je instellingen geef je het aantal kilometers aan van de straal waarin je wilt zoeken. Met Passport kun je in verschillende steden zoeken over de hele wereld. Heel handig als je op reis gaat en alvast een date wilt prikken.

Tinder Plus in Nederland

Tinder lanceert de nieuwe features vooralsnog in een selectief aantal landen waaronder in Engeland, Brazilië en Duitsland. Tinder experimenteert met de hoogte van de prijs voor deze betaaldiensten. Het is afwachten wat gebruikers willen betalen om de juiste liefde te vinden. Zodra Tinder meer inzicht heeft in de sweet spot van gebruikers en de prijs per markt kan vaststellen zal zij de app wereldwijd uitrollen. De verwachting is dat de prijzen tussen de 99 dollarcent en 20 dollar uitkomen. De nieuwe features moeten Tinder 75 miljoen dollar opleveren. Ik ben erg benieuwd of Nederlandse gebruikers willen betalen voor deze datingapp!

Ben jij Tinder-gebruiker en ga jij betalen voor een nog betere liefdesmatch? 

0 Shares:
2 comments
  1. Tinder lijkt mij zo’n mooi en werelds concept….., maar ik mag er niet op. Waarom bestaat er toch geen voor Tinder voor niet-seksuele contacten? Gewoon gezelligheid en samen drinken, van amateur filosofie tot vrij denken. Waarom zijn het altijd die relatie-apps die tot de verbeelding en waarom mogen wij er niet aan meedoen. Dus, Fleur, connect mij even Fleur, zit namelijk niet op Tinder ;)

    1. Je mag er niet op en wij (je bedoelt jij?) mogen er niet aan mee doen? Je klinkt niet erg optimistisch. Waarom er geen gelijke app bestaat voor niet-seksuele contacten? Websites en fora zijn er toch ruim voldoende dacht ik zo. Online dating is hot, online vriendschap minder of misschien zelfs wel helemaal niet. Een andere verklaring heb ik niet ;)

Comments are closed.

Dit artikel is 19.158 keer gelezen