Mart Smeets, onvolprezen tv God. Op zijn minst volgens hemzelf dan. Bekend geworden als het gezicht van Studio Sport. Nog bekender geworden om zijn escapades met Ria Visser. Groots en wellicht een beetje cult geworden door zijn Noorse truien.

 

Iedereen Mart Smeets

Nu kunnen we ons eindelijk allemaal een klein beetje Mart Smeets voelen. Protest, bekend als Nederlandse wintersport kleding leverancier (zou Mart dat weten?) heeft namelijk een complete lijn ontworpen geïnspireerd op de Noorse print. Voor zowel mannen als vrouwen is er nu de mogelijkheid om je een klein beetje Mart te voelen. Dus wil jij deze winter Ria Visser veroveren, in stijl de piste af scheuren of vol van jezelf bij de kerstboom zitten? Je weet waar je moet zijn. Ik krijg de kerstliedjes nu al niet meer uit mijn hoofd!

 

Protest Noorse print

 

0 Shares:
Dit artikel is 7.448 keer gelezen