Microsoft geeft vanaf nu alle abonnees van Microsoft Office 365 ongelimiteerd toegang tot de cloud met OneDrive. Geen beperking van een paar gig zoals we gewend zijn van andere aanbieders zoals Google Drive en Dropbox.

OneDrive is net zoiets als Google drive, je kunt op al je apparaten bij dezelfde documenten en je kunt ze overal bewerken en met iedereen delen. Andere diensten zoals Google en Dropbox geven beperkt toegang. Je kunt er wel extra ruimte bij kopen. Het verschil met Microsoft 365 is dat deze laatste niet gratis is. Het pakket kost zo’n zeven dollar per maand. Je krijgt dus niets gratis, maar als je betaalt, is de ruimte online onbeperkt.

Direct beschikbaar

Het lijkt erop dat iedereen direct toegang krijgt tot de ongelimiteerde cloud. Maar op Mashable valt te lezen dat ze beginnen met 1 TB tot er voldoende ruimte is in de cloud van Microsoft. Daarna kan iedereen zonder limit z’n bestanden erin dumpen. Als je de eerste wilt zijn en je bent al Office 365 gebruiker, schrijf jezelf dan in voor een wachtlijst.

Risico of succesverhaal?

Je gooit waarschijnlijk niks meer weg als de ruimte oneindig is. Wat denk jij? Slibt Microsoft binnenkort helemaal dicht en krabbelen ze dan weer terug? Of hebben ze hiermee goud in handen en stromen de aanmeldingen voor Microsoft Office 365 binnen?

0 Shares:
Dit artikel is 9.837 keer gelezen