Stickers: je had ze al in de messenger-app van Facebook, nu kun je ze ook gebruiken in comments, bij evenementenposts, op timelines en in groepen. Waar je maar wilt. Stickers, die hele grote afbeeldingen die gelijk je hele telefoonscherm innemen als je er eentje in het gesprek gooit.

Eerlijk gezegd, ik ben niet zo van de stickers. Ik heb ze tot nu toe alleen nog maar per ongeluk gebruikt.

Geef mij maar :-)

Ja, de smileys van leestekens, die staan vriendelijker in de tekst. En anders die kleine gele smileys die net zo groot zijn als de letters. Niet van die malle grote plakkaten.

Dat dit niet de nieuwe Facebook feature is waar ik op zat te wachten, betekent natuurlijk niet dat het niet leuk is. Misschien gebruik jij die stickers juist heel veel en heb je zo je favorieten die je graag eens onder iemands bericht zou plaatsen en niet alleen privé in messenger.

De keuze is reuze

Er is wel heel veel keus. Er zijn stickercollecties van films, sport, games, dieren natuurlijk en ik zag zelfs de powerrangers voorbij komen… Wat ik niet had verwacht is dat ze allemaal gratis zijn, ook de commerciële varianten van films bijvoorbeeld. Daar ligt toch een kansje voor Facebook om nog wat te verdienen.

Wat vind jij van Facebook stickers?

0 Shares:
Dit artikel is 13.735 keer gelezen