15 oktober onthulde Apple de nieuwe iPad Air 2 en de iPad mini 3 met de belofte dat deze ruim voor de kerstdagen in de winkels zouden liggen. Vanaf vandaag zijn de nieuwe iPads verkrijgbaar in de Apple Stores Amsterdam, Haarlem en Den Haag.

Dunste tablet ter wereld

De nieuwe iPad is de dunste tablet ter wereld, aldus Apple. Bestuursvoorzitter Tim Cook grapte tijdens de onthulling:

“Kunnen jullie hem wel zien?”

De nieuwe iPad krijgt Touch ID, de iPhone had dat al eerder. De tablet heeft een nieuwe chip, de A8X, die weer sneller is dan de A8. Zowel de iPad Air 2 als de iPad mini 3 zijn verkrijgbaar in zilver, spacegrijs en goud.

Nieuwe iPads in Apple Stores

Beperkte voorraad

Wie denkt dat mensen in grote getalen naar de winkels zijn gekomen om de nieuwe iPad direct te kopen, heeft het mis. Hij is in ons land al een tijdje te bestellen bij de Online Apple Store en via Apple Premium Resellers. Apple waarschuwt wel dat de voorraad beperkt is. Voor wie wil ervaren hoe dun een 6,1 millimeter iPad echt is,  liggen er voldoende demo-modellen in de genoemde Apple Stores. Apple Premium Resellers, iCentre, Amac, Xando en Ivizi verwachten aanstaande woensdag de eerste levering van de nieuwe Apple iPads. Sommige winkels hebben de iPad mini 3 al wel op voorraad.

Live uitpakken via OMT

Wil jij vandaag nog een iPad Air 2 of iPad mini 3 in je handen hebben, dan moet je afreizen naar de Apple Store in Amsterdam, Den Haag of Haarlem. Vind je dit te ver, komt het even niet uit of blijf je liever thuis, dan is er vandaag een andere mogelijkheid. Op de website One More Thing lees ik dat aan het eind van de middag OMT in een extra uitzending van OMT LIVE de iPad Air 2 en iPad mini 3 live uitpakken én een eerste hands-on doen. De precieze tijd wordt later vandaag bekendgemaakt. Houd de website dus in de gaten!

Kijk jij ook uit naar de nieuwe iPads van Apple? 

0 Shares:
Dit artikel is 5.667 keer gelezen