Ondanks dat ik de tickets meestal niet kan (of wil) betalen, is KLM is toch wel één van mijn favoriete vliegmaatschappijen. Ongetwijfeld spelen de mooie en sympathieke marketingacties die ze al jaren laten zien hier een rol in. Doen ze goed. En ook afgelopen week kwam er weer zo’n actie voorbij waar ik van moest glimlachen.

Vorige week donderdag konden Amsterdammers en New Yorkers met elkaar high fiven via een live videoverbinding. Twee interactieve installaties, ieder aan één kant van de wereld, met een scherm die de high five registreerde, zorgden voor spanning en concentratie. Want wie samen met een stadgenoot aan de andere kant van de wereld een perfecte ‘Live High Five’ wist te slaan, maakte kans op KLM tickets naar Amsterdam of New York.

Zie hier het blije resultaat:

Een Werelddeal vier je blijkbaar met een high five

Wat ik nog niet wist (maar door deze video wel), is dat de high five hét teken van de KLM Werelddeal Weken is. Ik heb nog wel wat reiswensen, dus ga toch maar eens kijken op klm.nl/werelddeal. Hebben zij dat voor elkaar en vlieg ik misschien eindelijk zelf weer eens met KLM!

0 Shares:
2 comments
  1. Mooie actie! Prijzen van KLM-tickets binnen Europa vallen best mee en tijdens de werelddealweken vind ik de andere tickets ook niet duur in vergelijking met andere aanbieders. Kijk ook eens wat er gebeurt als je als vertrekpunt Antwerpen Centraal invult bij het boeken. Het is een vreemde constructie, maar vaak stukken goedkoper (naar Zuid Amerika in ieder geval wel).

    1. Goede tip van Antwerpen! Schiphol is een van de duurste luchthavens qua tax heb ik ooit gehoord, weet niet of het waar is, maar dan zou het wel logischer zijn dat vertrek van andere airports een ticket goedkoper maakt.

Comments are closed.

Dit artikel is 6.379 keer gelezen