Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Daarom is Surfly een geniaal idee. Het is een website die het mogelijk maakt om samen te surfen zonder dat je daarvoor software hoeft te installeren. Een linkje delen is voldoende.

Wat is Surfly?

Surfly is een internettool waarmee je samen kunt surfen op internet. Op een eenvoudige, snelle en veilige manier. Je kunt bijvoorbeeld samen met vrienden – op afstand – een vakantie boeken of je moeder uitleggen hoe Facebook werkt. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een browser.

Waar komt het idee vandaan?

Het idee is ontstaan toen oprichter Nicholas Piël bij een helpdesk werkte. Hij merkte dat het makkelijker is om iemand iets uit te leggen als je het ook kunt laten zien. Oplossingen voor dit probleem waren er al maar hiervoor moest de ander dan speciale software installeren. Met Surfly hoeft dat niet meer.

Hoe werkt het?

Surfly werkt heel eenvoudig. Op Surfly.com registreer je je als gebruiker en vervolgens kun je aan de slag. De website die je wilt delen vul je in en wordt omgezet in een linkje. Het linkje kun je delen en… that’s it. Moeilijker is het niet. Omdat laten zien beter werkt dan uitleggen kun je hieronder zien hoe het werkt.

Surfly, surf the web together from Nicholas Piël on Vimeo.


Geschreven door