Red Bull Air Race The Game laat je voelen hoe het is om een stunt piloot te zijn. Meet je met de beste van de wereld op locaties over de wereld.

Van Rookie tot pro, word jij de nieuwe kampioen?

In de game word je langs alle – officiële – locaties zoals Abu Dhabi (United Arab Emirates), Rovinj (Croatia), Putrajaya (Malaysia) en meer gestuurd. In meer dan 200 races, evenementen en echte matches tussen piloten, kun je jezelf een weg naar de top banen. Je krijgt de kans het op te nemen tegen onder andere Hannes Arch, Peter Besenyei, Paul Bonhomme, Kirby Chambliss, Matthias Dolderer en andere bekende Red Bull Air Race piloten.

Besturing

Red_Bull_Air_Race_The_Game_03De besturing van het vliegtuig gebeurt met behulp van “onscreen buttons” in de vorm van een “joystick”. Aan de linker zijde voor links, rechts, boven en beneden. Aan de rechter zijde een knop voor het geven van gas.

De besturing heeft – naar mijn gevoel – nog wat te veel vertraging, waardoor je soms in bochten wat minder uit kan komen. Maar al met al mag dit de pret niet drukken en zorgt deze besturing voor een makkelijke instap in de game.

Downloaden

Red Bull Air Race The Game is gratis te spelen voor zowel Android als iOS, maar maakt ook gebruik van in app-aankopen.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 11.318 keer gelezen